Koftos

Dansvereniging voor internationaal dansen in Hoorn en omgeving.

Koftos dansvereniging jaarcursussen.

Onze dansvereniging stelt zich ten doel zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken en te houden voor de internationale dans, door op verschillende dagen en gelegenheden een gevarieerde groep mensen plezier aan het (volks)dansen te laten beleven.

Dit proberen we te bereiken door verschillende jaarcursussen, maar ook door dansinstuiven, dansbals, dansweekenden en speciale danscursusdagen aan te bieden.

Koftos verzorgt de volgende jaarcursussen:

Dagen:

Tijden:

Locaties:

Maandag

13.30 – 15.00 uur

Molenwoid

Dinsdag

19.45 – 21.45 uur

De Huesmolen

Woensdag G-groep

19.00 – 19.45 uur

De Huesmolen

Woensdag

20.00 – 22.00 uur

De Huesmolen

Tijdens de jaarcursussen worden dansen uit allerlei landen en culturen aangeleerd; daarvoor heeft de vereniging verschillende enthousiaste en ervaren dansleiders, te weten:

  • Huub de Jong (volwassenen op de maandagmiddag),

  • Sara Damen (volwassenen op de dinsdagavond)

  • Tanja Jager ( volwassenen op de woensdagavond)

  • Frits Domburg G-groep (de groep mensen met een beperking ook op de woensdagavond)

Als je nog geen lid bent mag je altijd zonder verdere verplichtingen twee maal per dansseizoen komen proefdansen, hierna kun je beslissen of je definitief lid wilt worden.

Locaties

Er wordt gedanst op de maandagmiddag in “Molenwoid” te Midwoud, op de dinsdag- en woensdagavond in “de Huesmolen” te Hoorn.

De danstijden, maar ook het jaarprogramma en andere interessante informatie van onze dansactiviteiten kun je vinden op deze website.

Naar boven.

Beginnende dansers

Ook het komend jaar zijn beginnende dansers en/of belangstellenden met minder ervaring, weer welkom in de Huesmolen op de dinsdagavond van 19.45 tot 20.45 uur.

Voor deze beginner geldt 50% van het cursustarief het eerst cursusjaar en 75% van het cursustarief voor het tweede cursusjaar. Het tweede cursusjaar mag beginnende danser tot 22.00 uur blijven.

Ook de maandagmiddag in Midwoud is  -door de laagdrempeligheid- voor de onervaren dansers een prima gelegenheid om danservaring op te doen.

Voor meer informatie zie: Tarieven

Voor telefonisch informatie of per e-mail: Contacten

Ervaren dansers

Als je wat meer danservaring hebt, is zowel de dinsdag- als de woensdagavond een goede keus. Voor eenmaal de jaarcontributie kun je of op de maandagmiddag, of op de dinsdag- of woensdagavond aan de wekelijkse danscursussen meedoen, in totaal 32 keer per dansjaar.

Bevalt het je goed , dan kun je ook meerdere keren per week dansen met een totaal van 96 keer (!!!) per dansjaar.

De tarieven zijn terug te vinden bij: Tarieven.

Voor telefonisch informatie of per e-mail: Contacten

 

Naar boven.

Informatie en nieuws

Via email kun je van allerlei nieuwsfeiten, dansactiviteiten van andere dansverenigingen e.d. op de hoogte worden gehouden (als je deze nieuwsbrieven ook wilt ontvangen, meld dit dan aan via info@koftos.nl).

Aan het begin van ieder dansseizoen ontvangen alle leden de Voetnoot via de e-mail. Hierin staan alle wetenswaardigheden van de vereniging.

Meer informatie vindt je bij:

InformatieActiviteitenNieuws – Tarieven

 

Ondersteunende leden

Als ondersteunend lid à € 15,00 (in het jaar van aanmelding € 20,00) kun je de vereniging – zonder te dansen- financieel helpen: je ontvangt dan via email alle dans – en verenigingsnieuwtjes, hebt korting op alle dansactiviteiten en kunt gelijk met de leden die wel dansen, inschrijven voor de verschillende activiteiten (instuiven, bals of weekenden).

Meer informatie vind je bij: – InformatieActiviteiten

Voor telefonisch informatie of per e-mail: Contacten

 

Naar boven

Koftos voor grenzeloos bewegen