Lidmaatschap

Actieve leden / Niet actieve leden / G-groep

Actieve leden

Voor eenmaal de jaarcontributie inclusief  lidmaatschap kun je of op de maandagmiddag, of op de dinsdag- of woensdagavond aan de wekelijkse danscursussen meedoen, in totaal 32 keer per dansjaar.

Bevalt het je goed , dan kun je ook meerdere keren per week dansen met een totaal tot 96 keer (!!!) per dansjaar. De contributie is dan wel iets hoger.

Zie tarieven Cursussen.

Als je nog geen lid bent mag je altijd zonder verdere verplichtingen twee maal per dansseizoen komen proefdansen, hierna kun je beslissen of je definitief lid wilt worden.

Niet actieve leden

Als ondersteunend lid à € 15,00, (in het jaar van aanmelding € 20,00) kun je de vereniging – zonder te dansen- financieel helpen: je ontvangt dan via email alle dans – en verenigingsnieuwtjes, hebt korting op alle dansactiviteiten en kunt gelijk met de leden die wel dansen, inschrijven voor de verschillende activiteiten (instuiven, bals of weekenden).

 Mensen met een beperking  (G-groep)

Mensen met een beperking kunnen op de woensdagavond komen dansen, ze dansen dan driekwart uur. De dansers worden begeleid door vrijwilligers en dansen o.l.v. Frits Domburg.

Zie tarieven Cursussen.

Informatie

Via email kun je van allerlei nieuwsfeiten, dansactiviteiten van andere dansverenigingen e.d. op de hoogte worden gehouden (als je deze nieuwsbrieven ook wilt ontvangen, meld dit dan aan via info@koftos.nl).

Aan het begin van ieder dansseizoen ontvangen alle leden de Voetnoot via de e-mail. Hierin staan alle wetenswaardigheden van de vereniging.

Zie tarieven: Cursussen.

Voor telefonische informatie of via e-mail: zie contacten